Baby- og børnemassage  - Massagehistorier til børn

MASSAGEHISTORIER

Massagehistorier er en god og hyggelig måde, at drage fysisk omsorg for dit barn på.
Når vi som mennesker er i ro og modtager behagelig berøring aktiveres hormonerne  oxytocin og dopamin, som dæmper muskelspænding, blodtryk, angst, stress og giver en følelse af velvære.


I mine massagehistorier, stifter du sammen med barnet bekendtskab med musen Mynte. Musen Mynte er en sød, glad og nysgerrig mus, som foretager sig forskellige ting.
Massagehistorierne er alle af kort varighed som nemt kan bruges i hverdagen uden store forberedelser. Du vil sandsynligvis opleve at barnet selv efterspørger historierne eller gerne vil høre dem igen.


Historierne finder du både i den fysiske bog “Musen Mynte – et univers af massagehistorier” – samt som online produkt.


Massagehistorierne kan bruges hjemme i en rolig stund fx inden sovetid, eller hvis barnet har brug for finde ro.

Jeg anbefaler at bruge dem fra ca. 1,5 år og opefter - men kan også bruges til yngre.


Flere af historierne er nu også indtalt og med visuel guiding, ligesom i bogen - så du har mulighed for at være helt nærværende med dit barn.

De indtalte historier kan du købe adgang til her:

Massagehistorier som lydfil


Ergoterapeut, Camilla F. Olesen


“berøringssansen (huden) et af de vigtigste sanseorganer og det største. Når huden berøres får hjernen en besked om hvor kroppen går til, det giver kropsbevidsthed og det skaber ro hos barnet. Berøring gennem massagehistorierne er med til at give en øget fornemmelse for kroppens grænser.”

Fysioterapeut,
Louise Dahl


"Som fysioterapeut stiles der efter at arbejde evidensbaseret, så det at konceptet understøttes med studier vækker helt sikkert mine faglige interesse endnu mere"

KORT INTRODUKTION AF BOGEN